Blogga eller inte blogga

24.06.2014 kl. 14:41

Kära läsare, jag har haft svårt att hitta tid och ro att blogga. Den där tanken att "det här kunde mina läsaren gilla" återkommer ofta. Men så blir det ständigt bara "framskjutet". Idag känns det som att jag ligger efter med så mycket material att det blir svårare att bestämma hur jag ska göra en comeback – bara börja med aktuellt eller damma av gammalt? Eller kanske både och? Eller varför ens tänka efter så mycket?

Vilken typ av blogginlägg skulle du vilja se? Vardagsbilder, bröllopsbilder, kommersiella jobb, bildexperiment eller något helt annat?

Jag tar snart semester och tänker att det vore kul och realistiskt att få ihop några inlägg.

Jag är lyckligt lottad att bo på Snäcksund var jag nu bott sedan årsskiftet. Bor inte i Villa Snäcksund men delar gård med stipendiaterna. Bilden är knäppt 50m från mitt hus och fotat med infrarött filter monterat på 24-70mm f/2.8 + D800E.


PS. Jag ställer ut flera tavlor på Strand i Ingå just nu, i Galleri Uusitalos nya galleria. Tavlorna hänger där hela sommaren fram till 28 September.Skriv en kommentar

En fotoblogg av en västnyländsk konstfotograf.

Jag skapa fotobloggen 2009 i samband med ett kameraköp. Idag jobbar jag som konstfotograf.

Du hittar mig också på min hemsida och min Facebooksida.