Arbetsvistelse i Portugal

11.05.2014 kl. 12:25Jag har varit i nordöstra Portugal över två veckor och har nu nyligen kommit hem. Jobbet jag gjorde var i samarbete med en organisation, AEPGA, som grundades för att rädda utrotningshotade Miranda åsnan. Idag, 12 år senare, är deras verksamhet bredare än så och jobbet jag gjorde omfattar till stor del vad dom står för.

Naturen, landskapen, djuren, de små byarna och människorna jag lärde känna gjorde resan till något helt annat än vad jag upplevt förut. Därmed var det ovanligt tungt att stiga på bussen mot flygfältet.

Projektet var utmanande, men att jobba med så många personer från organisationen gjorde mycket möjligt. Bildserien planeras som bäst att ställas ut i Lissabon och Porto. Förhoppningsvis flyttar den också annastans därefter.


Under dagarna körde jag mycket omkring och planerade bilder till serien; vilka bilder ska fotograferas var och under vilket klocklag. Här letade jag efter ett lämpligt korkträd och passade på att ta en personlig bild.
 


Solnedgångarna var ganska tråkiga och fula, men tog flera bilder iaf.
 

Ägare med sina två lyckliga Miranda Åsnor.


EDIT: märkte nu en vecka senare att inlägget inte hade blivit publicerat. Så!Skriv en kommentar

Kommentarer (1)
Vilka FANTASTISKA bilder! Wow.
Sandra15.01.16 kl. 09:16

En fotoblogg av en västnyländsk konstfotograf.

Jag skapa fotobloggen 2009 i samband med ett kameraköp. Idag jobbar jag som konstfotograf.

Du hittar mig också på min hemsida och min Facebooksida.